Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

10+1 Tupoi an9rwpwn p mas spane ta neura!!!


Να με πάλι!!! Καλα are παιδιά m κάνετε έτσι... ok νεκρική σιγή...Axxx αυτό ομολογώ πως δεν t περίμενα και ήμουν τόσο χαρούμενος p βγήκαν τα μηνιάτικα μάγκα που ήθελα να το γιορτάσω γράφοντας...Για σήμερα σας έχω για treat 10 κατηγοριες που όλοι εμείς οι otaku έχουμε συναντήσει και θα θέλαμε να τους πιάσουμε απ'τό λαρύγγι και να μη σταματάμε να το σφίγγουμε μέχρι να γίνουν μον από την έλλειψη οξυγόνου!!! Αρχίζουμε λοιπόν:
1-Γονείς:Όσοι από σας τους έχετε εκπαιδεύσει διαβάστε από το νούμερο 3 και έπειτα...Όλοι οι υπόλοι φαντάζομαι ότι ξέρετε για τι πράγμα μιλάω, -Τίι πάλι comics διαβάζεις?-Μα τι σου προσφέρουν αυτά τα μικυ μάους αυτά είναι για παιδιά. ΔΕΝ είναι comics είναι manga!!! ΔΕΝ είναι μικυ μάους είναι anime !!! Είμαι σίγουρος πως τους το έχετε πει και εσείς αυτό αλλα που να το καταλάβουν...

2-Φίλοι:Ok πρέπει να παραδεχθείτε ότι η παρέα σας δεν αποτελείται εξολοκλήρου από άλλους otaku, Πάντα μάλιστα θα υπάρχουν ένας οι δυο ενοχλητικοί ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ που θα σας πουν ότι δε μπορώ να καταλάβουν για ποιο λόγο σπαταλάτε το χρόνο σας (αυτό τουλάχιστον θεωρούν)με το να διαβάζεται μάγκα και να βλέπετε ανιμε.Η απάντηση είναι απλή:ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ!!! Υπάρχει ποιο ευχάριστο απόγεμα που μπορείς να κανεις review τις αγαπημένες σ στιγμές από ένα ανιμε, η  να ξαναδιαβάζεις τα volume του αγαπημένου σ μάγκα?

3-Φύτουλες:Αλλιώς ονομαζόμενοι ως nerds μας κάνουν τα arx***a αερόστατα με τη θεωρία ότι και καλά ο superman,η catwoman και ο batman είναι ασυγκρίτως καλύτερα από τα ιαπωνικά μάγκα.Κοίτα φίλος ok και μένα m  άρεσε η λεγεώνα των uperhrwwn και ο batman στα πρωινά του star αλλα ρε φιλε μεγάλωσα θέλω λίγη ουσία σε αυτό που διαβάζω όχι τύπους με υπερφυσικές δυνάμεις και κολάν να παίζουν ξύλο(στο οποιο δε πέφτει ούτε μιση σταγόνα αίμα...) με γενετικά μεταλλαγμένα τέρατα και άλλες βιολογικές τερατουργίες'και με διαλογους του τύπου "-doing't worry sups είναι got it all covered with the help of my super bionic hand.Τη τρελα m μέσα ποια!!!

4-Τους άσχετους:Εννοώ φυσικά τον άχρηστο μέσο Έλληνα που έχει την εντύπωση ότι όλοι οι λαοί της ασίας είναι ίδιοι.ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ!!! Άμα πας στην Κίνα και ρωτήσεις για ένα γεωτρύπανο θα σ πουν τι είναι αυτό.Αν κανεις την ίδια ερώτηση στην Ιαπωνία θα σ ρωτήσουν τι θες να τρυπήσεις και σε τι βάθος ώστε να σ βρούν το σωστό mega τρυπάνι eidko ακριβώς για τη δουλειά p το θέλεις...Το ίδιο συμβαίνει και m τα μάγκα.Δε λέω οι κορεάτες τα κουτσοκαταφέρνουν,αλλα οι κινέζοι δε την παλεύουν κανονικά...Δε με πιστεύετε??? Δείτε αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=yRlVQ9vITik η διαβάστε t Crazy girl sin bia εκεί να δείτε κάψιμο.Αντίθετα ακούστε ρε Ιαπωνική κομματάρα: http://www.youtube.com/watch?v=731Jzxv3xR0

5-Ψευτo οτάκου:Τυπάδες poy δεν ξεχωρίζουν πολλές φορες τα μάγκα από τα comics.Λοιπόν παιδιά έχω νέα για όλους εσάς οι teen titans ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΜΕ! Και μένα m αρέσουν αλλα δε το βάζω στη λίστα m ούτε κοκορεύομαι ότι βλέπω ανιμε έχοντας δει αυτά και άλλες μαλακίες ψευτοανιμε όπως πόκεμον(Η πέμπτη  γενιά είναι ντροπή για όλες τις προηγούμενες (άκυρο)).

6-Οι ξερόλες:Το ότι έχεις δει όλα τα βασικά ανιμε Bleach One Piece Naruto Fairy tail  Death note δε σημαίνει ότι ξαφνικά έγινες expert.Σου έχω νέα παιδί...ΘΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!!! Οι πωρωμένοι otaku π.x εγώ έχουν διαβάσει τουλάχιστον πάνω από 50 διαφορετικά είδη μάγκα (το ίδιο ισχύει και για τα "ανιμε") οποτε που πας να πουλήσεις μούρη ρε ΑΧΡΗΣΤΙΑ? Τραβα να πιάσεις κάνα kuroshitsuji,δες κάνα tengen toppa guren laggan να ξεστραβωθείς ΑΧΡΗΣΤΕ!!!(Προσοχή η κατηγορια αυτή δεν αναφέρεται σε άτομα που διαβάζουν μονο τα μεγάλα okay βασικά μάγκα,αλλα σ' αυτούς που κοκορεύονται για την ελλειπή τους γνώση)

7-Οι κριτές:Έχουν μια στοιχειώδη άποψη για τα μάγκα (λίγο καλύτερη από τον ξερόλα) αλλα αυτό δε τους καθιστά πιο συμπαθητικούς. Είναι ο μαλάκας p θα κρίνει το Naruto για τα filers t (που εντάξει εδώ t έχουν παρακάνει...),θα δει to art σoυ στο fb και θα σ γράψει ατάκες του στυλ: Πολύ fan art ρε παιδί  ή Δε νομίζω ότι  η πόζα δεν ταιριάζει με το συγκεκριμένο τυπά... θα θελα μια φορα να δω τις δικες τους καλλιτεχνίες ώστε να μπορώ να έχω το δικαίωμα να βγω m το μπαζούκα και να τους ανατινάξω το σπίτι!!!

8-Οι Πωρωμένοι:Ok παιδιά το ξέρω ότι τα λατρεύεται και γω τα λατρεύω αλλα μη το πακανουμε.Δεν υπάρχει λόγος να πετάτε μέσα στη σιωπή στ άκυρο σε ένα δρόμο γεμάτο κόσμο gummu gummu no bazooka!!! η Rasengan!!!Είναι οι ίδιοι που θα πλακωθούν μεταξύ τους για το αν το Naruto η το one piece είναι καλύτερο δημιουργώντας σύγχυση και ανακατωσούρα μέσα στην παρέα...

9-Φανατικοί Χριστιανοί:ΤΑ ΑΝΙΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΠΟΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ!!! Έκανα ένα search τις προάλλες για ανιμε και μου βγάζει το εξής σκατογαμμημενο blog http://hellenic-news.blogspot.com/2011/01/anime.html . Ο τυράς που το έχει υποστηρίζει ότι τα ανιμε διαφθείρουν και περνάνε μηνύματα για το σατανά.Γιατί το πρώτο πράγμα που σκέφτεται ο mangaka είναι ο θρησκευτικός προσηλυτισμός...Άσε που ο τύπος είναι τέρμα τρόμπας έχει βάλει τη sailor moon ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΗ SAILOR MOON για την πόζα και για δυο χαρακτήρες p είναι λεσβίες(Που το ανιμε δεν έδωσε ιδιετερη έμφαση πλεον) Έλεος!



10-Αυτοί που αρχίζουν τα μάνγκα ως χόμπι: Δε με ενοχλεί τόσο το γεγονός εντάξει δε το παίρνουν τόσο στα σοβαρά, αλλα αυτό που με εξοργίζει είναι η παραλογη γκρίνια τους.Έχουν πάντα την κακή συνήθεια να αρχίζουν με μεγάλα ανιμε (ποτε μάνγκα το διάβασμα θα τους σκοτώσει) όπως one piece bleach Νaruto και γκρινιάζουν για t μέγεθος τους.Δε λέω και άλλοι γκρινιάζουν και φοβούνται να αρχίσουν ένα ανιμε εξαιτίας του μεγέθους τους αλλα αυτοί τουλάχιστον το αγαπάνε και βλέπουν 5 με 6 επεισόδια τη μέρα,όχι 1 επεισόδιο τη βδομάδα! Άρχισε από κάνα μικρό 12κάρι και μετά έλα στ βαθιά ρε φιλε! Όταν δε τελειώσουν ένα άκυρο ανιμε του στυλ Hayate no Gotouku (που εντάξει είναι σε γενικές γραμμές...) έρχονται μετά και σου γκρινιάζουν με υφάκι "-Ντάξει καλο ήταν αλλα το story ήταν άχρωμο και το art μέτριο και είναι όλα τα ανιμε έτσι???"ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!!! Επειδή εσύ πηγες και είδες το πρώτο πράγμα που βρήκες στ google ,youtube,yahoo κλπ μην έρχεσαι να μου πεις ότι όλα τα ανιμε είναι μουφιες

11-Spoilers:Είναι ο τύπος που θα σπάσει τη φούσκα της μαγείας του να αρχίζεις ένα καινούργιο ανιμε η μάνγκα λέγοντας σ τι θα γίνει έως την τελευταία λεπτομέρεια χαλώντας τις εκπληξεις που μπορεί να σου επιφύλασσε...Μισητή κολοφαρα που θα θελα να πνίξω με  τα ίδια μου τα χερια και να τον δώσω να τους βιάσει νεκρόφιλος.



Special thanks:Jimmaoua Megadeath,Xenia daisuki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου